bliv medlem . . . .

Der er altid brug for et nyt medlem som har lyst til at hjælpe mennesker med et behov

Vores primære opgave er at tjene penge (nogle gange er det også 'varer' eller tjenesteydelser som kan være på programmet) men normalt går vore arrangementer ud på at få 'cool cash'. Af de største aktiviteter kan nævnes vores genbrugsbutik på Søborg Torv og vores Skt. Hansfest ved Bagsværd Sø. Under afsnittet donationer kan man se hvad vore indsamlede penge bruges til.

Det praktiske arbejde deles mellem medlemmerne efter bedste evne.

Når vi skal af med vores indtjente penge så sker det via vore medlemsmøder som afholdes første mandag i måneden og 3' tirsdag i måneden. Et medlemsmøde kan afholdes 'hjemme' som er på dagcentret Christianehøj eller ved et firmabesøg. Er medlemsmødet et hjemmemøde begynder mødet med en let (og god) middag kl. 19.00 hvorefter Præsidenten får ordet for at informere om det 'officielle' og derefter får udvalgsformændene mulighed for at fremlægge behandlede sager.

Møderne afvikles i en munter tone - det er meningen at det også skal være sjovt at være medlem af en Lions Club.

I modsætning til så mange andre hjælpeorganisationer så må en Lions Club ikke blande hjælpepenge og administration sammen. Derfor skal der betales kontingent (ca kr. 1.500 pr.år) til dækning af de administrative omkostninger - plus betaling for bespisning. Til gengæld så går al det vi tjener direkte til humanitære formål.