Genbrugsforretningen

Telefon   3966 0601
.
Åben:
Mandag til fredag          10.00 - 17.30             men i sommerugerne fra den 4 juli 2011 er der kun åbent fredag og lørdag
Lørdag                         10.00 - 14.00
varesortiment:
 dametøj kjolerbukser/nederdele bluser overtøj sko/støvler lingeri
 herretøj habitterbukser skjorter trøjer sko undertøj
 bøger romanerfagliteratur  noder
 lyd / billede radioerfjernsyn cd'ergrammofonplader video og bånd
 indbo sofaerlænestol  spisebord/-stolereoler malerierlamper
 køkken gryderkøkkengrej røremaskinerstrygejern kaffemaskiner
 borddækning porcelænglas  bestik

Udbringning og afhentning af større ting

Vi har mulighed for (gratis) at hente ting og sager i vor varebil, ligesom vi kan udbringe købte til (gadedøren) for et mindre beløb (pt. kr. 200).

Vi kører kun i Gladsaxe kommune og normalt hver 2' lørdag mellem kl. 9.00 og 12.00

Frivilligt personale

Da hele ideen med forretningen bygger på at alt arbejde er vederlagsfrit, så har vi til stadighed brug for enkelte nye medarbejdere som kunne have lyst til dels udpakning, prissætning og ekspedition af kunder.

Der er til forretningen knyttet ca 50 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er frivillige ulønnede medarbejdere. Den anden halvdel er Lions medlemmer og ledsagere.

Som nævnt er arbejdet vederlagsfrit, men vi har selvfølgelig tid til lidt 'socialt' i form af en god 'smaltalk' over en god kop kaffe.

Vi arbejder normalt en halv dag hver uge.

Skulle du have lyst til at få mere at vide så er du velkommen til at besøge os i forretningen.

Nogle fotos fra forretningen