Informaton inden ansøgning indsendes !

Lions Club Gladsaxes formål er at støtte projekter/aktiviteter indenfor det humanitære, kulturelle og sociale område. Primært lokalt, blandt unge og ældre.

Foruden at støtte i det lokale område, støtter vi også internationale hjælpeprojekter ofte gennem Lions Danmark.

Ansøgninger kan komme fra foreninger eller lign. - enkeltpersoner kan ikke søge medmindre projektet er af humanitær karakter. Kunne f.eks. være at hjælpe gennem en udstationering på et hospital i et nødlidende område.

Ansøgning skal altid indeholde:

-  navn, adresse, telefonnummer og eventuel mailadresse på

-  foreningen

-  kontaktperson samt en beskrivelse af denne persons tilknytning til projektet

-  en kort projektbeskrivelse

-  en tidsplan

-  et budget for projektet

-  er det en 'kørende' forening skal også regnskabet for det sidste regnskabsår vedlægges.

Ansøgninger kan postforsendes til:

Lions Genbrugsbutik

mrk. ansøgning-donation