Genbrugsbutikken

OBS!!! Genbrugsbutikken er åben med varierende åbningstider OBS!!!
Åbningstiderne fremgår af opslag i butikken samt på vores facebook side hvor du kan følge os.

Vi følger regeringens anvisninger, vi  anbefaler dog brug af mundbind eller anden form for mund/næse beskyttelse.
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at sælge disse i butikken.
Vi glæder os til snart at kunne tage imod alle vore gamle og nye kunder.

Lions Gladsaxe's Genbrugsbutik
Søborg Torv 7-9
2860  Søborg
Telefon .: (+45)  3966 0601
E-mail til genbrugsbutikken : genbrug ved gladsaxelions prik dk

Adgang til facebook login: https://www.facebook.com/LCGladsaxe/
Facebook: Lions Gladsaxe Genbrug   (Log på via ovenstående Link)

Åbningstider (OBS!!! OBS!!! se dog eventuelle ændringer på facebook og opslag i butikken)

Mandag til Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag                     10:00 - 14:30

Varesortiment
Vi har et kæmpe varesortiment og er leveringsdygtige i alt lige fra tøj og sko til den lille samt til de helt store og voksne, ligeledes alt til hjemmet. Tøv ikke - kom et smut forbi os og se, hvad det er, du lige står og mangler. Vi er et besøg værd.

Husk også at følge os på de sociale medier hvor vi er at finde på både:
Facebook & Instagram.  http://www.facebook.com/LCGladsaxe/
(Log på Instagram via Facebook)

Afhentning af salgsbare effekter, større ting vurderes inden afhentning.
Vi har mulighed for (gratis) at hente ting og sager i vores varebil, efter aftale.

Vi kører primært i Gladsaxe kommune og normalt er indkøring hver 3. lørdag i tidsrummet kl. 9:00 og 13:00 Dog ikke i øjeblikket.

Indtil 1. August 2020 skal der laves særlig aftale om eventuel afhentning. Ring gerne og få en snak med Christian på 20875341 såfrem de har dødsboer eller andre særlige ting.

For afhentning ring til butikken i åbningstiden på 3966 0601 og få information om, hvornår næste indkøringer finder sted.

Frivilligt personale
Da hele ideen med forretningen bygger på, at alt arbejde er vederlagsfrit, så har vi til stadighed brug for enkelte nye medarbejdere, som kunne have lyst til dels udpakning, prismærkning og ekspedition af kunder.

Der er til forretningen knyttet ca. 60 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er frivillige ulønnede medarbejdere og den anden halvdel er Lions medlemmer og ledsagere, som også arbejder frivilligt.

Som nævnt er arbejdet vederlagsfrit, men vi har selvfølgelig tid til lidt 'socialt' i form af en god 'smaltalk' over en god kop kaffe.

Vi arbejder normalt en halv dag hver uge.

Skulle du have lyst til at få mere at vide, er du velkommen til at besøge os i forretningen.